Line Nyborg | Skrivekurs på høstfjellet 24.-25. september
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
262
post-template-default,single,single-post,postid-262,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Skrivekurs på høstfjellet 24.-25. september

Velkommen til et intenst todagers skrivekurs på fjellet! Vi hopper ut av vanlige måter å skrive på og dykker inn i oss selv for å skape tekst som berører, brenner, lever, puster og leker. Det eneste du trenger er penn og papir og deg selv, fullt og helt.

 

Lørdag og søndag 24. og 25. september 2016
på Dharma Mountain (Vassfaret kursgård), i Hedalen i Sør-Valdres.
Å skrive er noe du kan lære å gjøre, hver dag.

 

På kurset vil jeg dele metoder og øvelser som har vært uunnværlige for meg, og som får meg til å komme i gang med å skrive, hver eneste dag. Det blir en helg hvor du ikke trenger verken forventninger eller forutsetninger.

Vi skal jobbe med 

hvordan vi kommer i gang å skrive,

hvordan vi kan håndtere skrivesperre,

hvordan vi skaper spenning i tekst

karakterer

bildespråk og hvordan vi kan utvikle og trene språket til å bli mer rikt, originalt og presist,

og hvordan vi kan bruke oss selv, minner og erfaringer til å skape levende og unike tekster

-du vil få direkte tilbakemeldinger på tekstene dine underveis i kurset

 

Tidspunkt er lørdag kl 10:00-20:00 og søndag kl 09:00-16:00. 

 

Det er et intensivt kurs, med vekt på tekstproduksjon og tilbakemeldinger.

 

I etterkant av kurset kan du sende meg en tekst på maks 2 A4-sider, som jeg gir tilbakemelding på. Det kan være noe som kommer opp på kurset du ønsker å arbeide videre med, og få tilbakemelding på, eller noe helt nytt.

 

Pris: Kr 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag og middag lørdag,
Overnatting i hytte på stedet: 450,-.

Påmelding til linenyborg@live.com eller 924 93 879.

Kontakt meg om du har spørsmål.

Kurset t blir holdt på Dharma Mountain kursgård, som ligger vakkert til i rolige omgivelser i Hedalen, rett ved Vassfaret nasjonalpark. Hedalen ligger ca to timer fra Oslo, 2,5 timers kjøring fra Tønsberg. Se veibeskrivelse her: