Line Nyborg | Skriv mer! Oppfølgingskurs
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
259
post-template-default,single,single-post,postid-259,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Skriv mer! Oppfølgingskurs

Lørdag og søndag 11.-12. mars 2017
på Dharma Mountain i Hedalen i Sør-Valdres

 

Tider: lørdag kl 10:00-20:00 og søndag kl 09:00-16:00.

Dette kurset er for deg som har vært på et eller flere SKRIV NÅ-skrivekurs tidligere, og har kommet litt videre i skriveprosessen. Kurset vil bestå av skriveoppgaver sammen med at vi leser og gir tilbakemeldinger på hverandres tekster. De som deltar sender inn en tekst de ønsker gjennomgang av på kurset, innen en uke før. Teksten bør være på maks fem sider prosatekst / utdrag fra roman, novelle eller korttekster, eller maks ti sider dikt.

 

Pris: Kr 2000,- inkl lunsj lørdag og søndag og middag lørdag,
Overnatting i hytte på stedet: 450,- pr natt. Leie av sengetøy/håndkle: 190,-.