Line Nyborg | Skriv nå! Todagers skrivekurs på vinterfjellet
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
256
post-template-default,single,single-post,postid-256,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Skriv nå! Todagers skrivekurs på vinterfjellet

Lørdag og søndag 11.-12. februar 2017
på Dharma Mountain i Hedalen i Sør-Valdres

Tider: lørdag kl 10:00-20:00 og søndag kl 09:00-16:00.

 

På kurset vil du lære grunnleggende litterære teknikker og jobbe med metoder for å skape mer spennende, levende og originale tekster. Det er et intensivt kurs, med vekt på tekstproduksjon og tilbakemeldinger. Du trenger ingen forutsetninger, bare en lyst og interesse for skriving. Kurset passer også for deg som har skrevet en del, om du trenger en dytt og inspirasjon til å komme videre.

 

Vi skal jobbe med karakterer – ved å bruke oss selv, levende modell og konstruksjon. Vi skal øve opp vårt eget unike språk og stemme. Vi skal håndtere motstand og skrivesperre. Og aller mest skal vi oppdage hvordan skrivingen kan bli en venn for livet, ikke noe vi må få til eller prestere.

 

I etterkant av kurset kan du sende meg en tekst på maks 2 A4-sider, som jeg gir tilbakemelding på. Det kan være noe som kommer opp på kurset du ønsker å arbeide videre med, og få tilbakemelding på, eller noe helt nytt.

 

Pris: Kr 2200,- inkl lunsj lørdag og søndag og middag lørdag,
Overnatting i hytte på stedet: 450,- pr natt. Leie av sengetøy/håndkle: 190,-.

Påmelding til linenyborg@live.com eller 924 93 879.

 

Kurset blir holdt på Dharma Mountain kursgård, som ligger vakkert til i rolige omgivelser i Hedalen, rett ved Vassfaret nasjonalpark. Hedalen ligger ca to timer fra Oslo, 2,5 timers kjøring fra Tønsberg. Se veibeskrivelse her: