Line Nyborg | Miniturné i Troms
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
175
post-template-default,single,single-post,postid-175,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Miniturné i Troms

På veien i vakreste Troms. Ingebjørg Liland og jeg besøkte Tromsø, Lavangen, Bardu og Målselv bibliotek i oktober, til samtaler om forfatterskapet og særlig om den siste romanen “Det andre barnet”. Det ble mange fine samtaler og varme møter, i utrolig vakkert høstvær med vinter i fjellene.

 

 

fra Bardu bibliotek

 

Lavangen sett fra Fjellkysten

 

Lavangen bibliotek

 

På veien, Istindan sett fra Bardufoss