Line Nyborg | Gode anmeldelser av det andre barnet
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
161
post-template-default,single,single-post,postid-161,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Gode anmeldelser av det andre barnet

Tre måneder er gått, og jeg har fått god mottakelse av “ Det andre barnet”. Selv om anmeldelser ikke betyr alt, er det veldig godt når det kommer en bekreftelse på at det jeg har jobbet med så mye blir godt mottatt. Ordet kompromissløs går igjen i anmeldelsene, noe jeg liker å høre! Odd Suréns anmeldelse i Dag og Tid er både grundig og interessant, og han skriver: “Det andre barnet er ein god roman som det må ha vore vondt å skriva, for Line Nyborg er konsekvent og kompromisslaus, og går ikkje utanom det vanskelege. Boka har dessutan mange bipersonar som ho får fullt liv i med eit par setningar, det er godt gjort og vitnar om eit uvanleg talent.. “ Jeg ble også glad for å bli anmeldt i TARA av Anne Schäffer, som skriver at “Line Nyborg har igjen skrevet et godt kvinneportrett og fortsetter å gi stemme til de stemmeløse”.  Sigmund Jensen i Stavanger Aftenblad har lest og anmeldt alle romanene mine, og derfor setter jeg ekstra pris på hans mening. “En ny god og kompromissløs skildring av familielivets skyggesider.“ er hans mening om denne.