Line Nyborg | Skriv Nå! Skrivekurs 10.-11. mars 2018
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
247
post-template-default,single,single-post,postid-247,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Skriv Nå! Skrivekurs 10.-11. mars 2018

Skrivekurs på vinterfjellet med forfatter Line Nyborg (Leena)

 

På kurset vil du lære grunnleggende litterære teknikker og jobbe med metoder for å skape mer spennende, levende og originale tekster. Det er et intensivt kurs, med vekt på tekstproduksjon og tilbakemeldinger. Du trenger ingen forutsetninger, bare en lyst og interesse for skriving. Kurset passer også for deg som har skrevet en del, om du trenger en dytt og inspirasjon til å komme videre.

Vi skal jobbe med karakterer – ved å bruke oss selv, levende modell og konstruksjon. Vi skal øve opp vårt eget unike språk og stemme. Vi skal håndtere motstand og skrivesperre. Og aller mest skal vi oppdage hvordan skrivingen kan bli en venn for livet, ikke noe vi må få til eller prestere.

 

I etterkant av kurset kan du sende meg en tekst på maks 2 A4-sider, som jeg gir tilbakemelding på. Det kan være noe som kommer opp på kurset du ønsker å arbeide videre med, og få tilbakemelding på, eller noe helt nytt.

“Det var noe med varmen, atmosfæren, stedet og Line, som gjorde det lekent og lett å skrive, og trygt å lese for hverandre. Jeg kommer tilbake.“  (Carl Erik Qvist)

Tider: lørdag 10.00-20.00 og søndag kl 09:00-16:00.

Pris: Kr 2.500,- inkl vegetarisk lunsj lørdag og søndag og middag lørdag,
Overnatting i hytte på stedet: 450,- pr natt. Leie av sengetøy/håndkle: 190,-.

 

Påmelding til linenyborg@live.com eller 924 93 879.

 

Kurset blir holdt på Dharma Mountain kursgård, som ligger vakkert til i rolige omgivelser i Hedalen, rett ved Vassfaret nasjonalpark. Hedalen ligger ca to timer fra Oslo, 2,5 timers kjøring fra Tønsberg.