Line Nyborg | Ny roman september 2019: “Hund som ser ned”
skrivekurs, manuskonsulent, forfatter, skjønnlitteratur, kvinnelitteratur, tekstflyt, Line Nyborg
331
post-template-default,single,single-post,postid-331,single-format-standard,edgt-cpt-2.1,mikado-core-2.1,ajax_fade,page_not_loaded,,homa-ver-3.3, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.4,vc_responsive

Ny roman september 2019: “Hund som ser ned”

 

Hund som ser ned handler om tenåringer og tenåringsforeldre, om yoga og lidenskap og om forsøket på å strekke til.

Siv har flyttet fra hus og mann med sønnen Adam. Han vil helst sitte på rommet og spille dataspill, mens Siv forsøker å starte på nytt. Hun begynner på yoga og prøver å nå frem til sønnen bak den lukkede døra. Og hun møter to menn som trekker henne i ulike retninger. Er det mulig å møte en ny uten å dra med seg fortida? Og hva vil det si å åpne seg for en annen?

Lanseringen foregikk på litteraturstedet Et eget rom i Sandefjord.

Anmeldelser:
Ingvild Bræin i Dag og Tid skriver:

«Line Nyborg har ein heilt eigen evne – også i denne romanen – til å få det tilsynelatande trivielle til å stå fram som det viktigaste ein nokon gong har lese. Det store i det vesle, heiter det, og det har sjølvsagt med den litterære
presisjonen å gjere. Dynamikk og driv. Stillferdige formuleringar bresteferdige av tyding. »

«Det er ei forteljing om korleis ein kan samle seg etter å ha blitt skadeskoten. Det er ikkje gjort på ein blunk (…). Det kjennest reinsande og oppbyggande, heilt etter boka frå dei gamle grekarane.»

Finn Stenstad i Tønsbergs Blad gir den terningkast 5 og skriver at dette er “Lines beste roman til nå” og “En roman som avgjort fortjener mange lesere”.

Les anmeldelsene her.

“Hund som ser ned” finnes som innbundet bok, lydbok og e-bok. Kjøp boka her.